Voortgang documenteren

Houd er rekening mee dat onze producten niet bedoeld zijn voor mensen die last hebben van haarverlies in een laat stadium, alopecia littekens of acute auto-immuunziekte. Daarom dekt onze garantie geen van deze vormen van haaruitval.

Volg de volgende vereisten om volledig in aanmerking te komen voor een geld-terug-garantieclaim:

1) Maak een foto voorbehandeling van het gewenste behandelde gebied.

2) Gebruik onze 4X of 3X haargroeikit 5 opeenvolgende maanden. Alle andere producten komen niet in aanmerking.

3) Gebruik de 4X of 3X haargroeikit zoals voorgeschreven. De instructies staan ​​vermeld op de flesetiketten en de productpagina's op de officiële HAIRTWO-website.

4) Maak elke maand een foto van het behandelde gebied met vergelijkbare hoeken om de voortgang te documenteren.

5) Dien alle gedocumenteerde foto's in na de periode van 150 dagen in chronologische volgorde met datumstempels om de maandelijkse voortgang te identificeren.

6) Geef een korte beschrijving van persoonlijk gebruik om de toepassing van het product te verduidelijken, of er dagen zijn overgeslagen of gemist, en/of als andere cosmetische producten tegelijkertijd zijn gebruikt, bijv. andere haargroeiserums of make-up. Deze informatie is bedoeld om HAIRTWO te helpen de productontwikkeling en klantenservice te verbeteren.

Opmerking: De geld-terug-garantie wordt pas verlengd na 150 dagen gebruik. Claims die vóór 150 dagen worden ingediend, komen niet in aanmerking.

De geld-terug-garantie geldt alleen voor gebruikers die rechtstreeks van HAIRTWO-domeinen kopen.

hello@hairtwo.com